Vrijwilligers

🌟 Word deel van ons bijzondere verhaal!

In het hart van ons museum klopt een warme gemeenschap van vrijwilligers. Ze vormen het kloppende hart van onze organisatie, en elk nieuw gezicht brengt een nieuwe vonk van energie en passie.

Bij ons draait alles om mensen. Of je nu graag deel wilt uitmaken van het bestuur, bezoekers wilt rondleiden, historische demonstraties wilt geven, je groene vingers wilt laten wapperen in onze moestuin, of misschien wel verhalen wilt delen tijdens onze voorleessessies – er is voor iedereen een plekje.

Bij ons is vrijwilligerswerk meer dan alleen een taak; het is een kans om te groeien, te leren en nieuwe vriendschappen te sluiten. Het is het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je een glimlach op het gezicht van een bezoeker tovert, wanneer je de rijke geschiedenis tot leven brengt, en wanneer je deel uitmaakt van iets groters dan jezelf.

Of je nu regelmatig wilt komen helpen of af en toe een handje wilt bieden, wij verwelkomen je met open armen. Jouw tijd en talent zijn van onschatbare waarde voor ons museum en de gemeenschap die we bedienen.

Ben je geïnteresseerd om deel te worden van onze familie van vrijwilligers? Neem dan contact met ons op via 0591-382421 of stuur een e-mail naar info@ellertenbrammert.nl. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen en samen ons prachtige verhaal verder te schrijven!