Souvenirwinkeltje ‘T Winkeltie

🌟 Welkom bij ’t Winkeltie van Ellert en Brammert! 🌟

📍 Naast de Oude Drentse Boerenherberg vind je ons gezellige souvenirwinkeltje ’t Winkeltie, waar de rijke cultuur en geschiedenis van Drenthe tot leven komen. Stap binnen en ontdek een prachtig assortiment aan unieke souvenirs die je meenemen op een reis door dit betoverende landschap. Van ambachtelijke producten tot traditionele Drentse kunst en handwerk, er is voor ieder wat wils.

🍦 Niet alleen kun je hier een mooi aandenken vinden aan je bezoek, maar je kunt ook genieten van een heerlijk ijsje. Neem even de tijd om te ontspannen en te genieten van een verfrissende traktatie terwijl je de omgeving in je opneemt.

👨‍👩‍👧‍👦 Terwijl jij rustig zit en geniet, kunnen de kindertjes zich heerlijk uitleven in de naastgelegen speeltuin. Het is de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van een gezellig familie-uitje.

🌿 Bij ’t Winkeltie draait alles om de authentieke Drentse ervaring. Kom langs en laat je verrassen door de schatten die je hier vindt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!