Oude boerenherberg

Stap binnen in de warme, gezellige sfeer van de oude boerenherberg, gelegen halverwege de betoverende route over het museumterrein van Ellert en Brammert. Hier wacht een heerlijke plek om even bij te komen en te genieten van een welverdiend hapje en drankje.

Laat je verleiden door de verleidelijke geur van vers gezette koffie, vergezeld van een smakelijke koek of een traditionele krenttewegge. Maar dat is nog niet alles! Ontdek ook een scala aan smaken met onze pannenkoeken, gebakken volgens oude familierecepten, en geniet van verschillende uitsmijters en hartverwarmende soepen. En natuurlijk mag een portie knapperige patat niet ontbreken op ons menu.

Voor de kleine avonturiers zijn er speciale menu’s beschikbaar, zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijke maaltijd op maat.

Op zoek naar een speciale gelegenheid? Waarom niet een bezoek aan het museum combineren met een typisch Drentse koffietafel of buffet? Ideaal voor gezelschappen, van familiebijeenkomsten tot verjaardagsfeestjes en bedrijfsuitjes. Vergeet niet te reserveren voor een onvergetelijke ervaring!

Met een warm welkom en een glimlach zorgen Lucas en Marion Prins, samen met hun toegewijde team, voor een gastvrije ontvangst waarbij je je meteen thuis voelt.

Bel voor meer informatie naar 0591-381579, of in geval van nood 0591-382102. Je kunt ook een kijkje nemen op www.deoudedrentseboerenherberg.nl.

Dus kom langs en laat je verwennen door de authentieke charme en hartelijke gastvrijheid van de oude boerenherberg bij Ellert en Brammert – waar elke hap een verhaal vertelt en elke slok een herinnering creëert. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!