Nieuwe expositie Armenhuus

🏡 Nieuwe Expositie in het Armenhuus: Een Ode aan het Drentse Landschap 🏡

We zijn verheugd aan te kondigen dat dit jaar een nieuwe expositie wordt geopend in het Armenhuus van Ellert en Brammert, geïnspireerd door het prachtige Drentse landschap, de oude bewoningen en de unieke verhalen van Ellert en Brammert zelf.

Stap binnen in het Armenhuus en laat je meevoeren op een reis door de tijd, waarbij je wordt ondergedompeld in de rijke geschiedenis en het karakteristieke landschap van Drenthe. Deze expositie is een eerbetoon aan de vele generaties die deze landen hebben bewoond en gekoesterd, en biedt een diepgaande kijk op hun leven, gewoonten en tradities.

🌳 Van uitgestrekte heidevelden tot kronkelende beekjes en karakteristieke boerderijen, de schoonheid van het Drentse landschap komt tot leven in de prachtige kunstwerken en artefacten die in het Armenhuus worden tentoongesteld.

🏠 Ontdek de unieke architectuur en bouwstijlen van de oude bewoningen in de regio, en leer meer over de mensen die deze gebouwen hebben opgericht en bewoond. Laat je betoveren door de verhalen van vroeger en laat je inspireren door de eenvoud en de verbondenheid met de natuur die zo kenmerkend zijn voor het leven in Drenthe.

We nodigen je van harte uit om deze nieuwe expositie te komen verkennen en je te laten inspireren door de tijdloze schoonheid van het Drentse landschap en de rijke cultuur van Ellert en Brammert. Kom langs en ontdek de verborgen schatten van ons prachtige museum!