Historische Moestuin

Achter het charmante Armenhuis strekt zich een weelderige tuin uit, gewijd aan de teelt van diverse groentesoorten. Wat deze tuin zo bijzonder maakt, is de liefdevolle aandacht voor vergeten groenten, zoals de knapperige pastinaak en de elegante schorseneren. Daarnaast zijn er ook zeldzame variëteiten van aardappelen en bonen geplant, waardoor de tuin een ware schatkamer van smaken en texturen wordt.

De tuin is een uitnodigend toevluchtsoord voor bezoekers, waar ze kunnen dwalen tussen de groene rijen en zich laten inspireren door de overvloed aan natuurlijke pracht. Het is niet alleen een plek om te genieten van de schoonheid van moeder natuur, maar ook om te leren en te ontdekken.

We koesteren de ambitie om een scala aan activiteiten te organiseren die verband houden met de tuin, waaronder boeiende workshops die de zintuigen prikkelen en de kennis vergroten. Ellert en Brammert nodigen je van harte uit om de magie van de tuin te ervaren en te delen in de vreugde van het samen cultiveren van deze bijzondere plek.