Keuterij

🕰️ Stap terug in de tijd en laat je meevoeren naar het eind van de 19e eeuw, toen het leven op een keuterij een dagelijkse strijd om het bestaan was. Onze keuterij, een bescheiden boerderij met weinig land, was een toevluchtsoord voor degenen die hun kost verdienden als landarbeiders of met ander werk.

🏡 Wandel door de knusse kamer, ingericht in de authentieke stijl van die tijd, en waan jezelf in het dagelijkse leven van de keuterboer. Maar het hoogtepunt van de ervaring bevindt zich in de deel, het achterste gedeelte van de boerderij, waar een grote touchscreentafel staat. Hier worden op moderne wijze verhalen verteld over het museum en kun je zelfs oude kinderspelletjes ontdekken.

🔎 En terwijl je rondkijkt op de deel, kun je ook een verzameling oude strijkijzers bewonderen, elk met zijn eigen verhaal te vertellen. Het zijn herinneringen aan een tijdperk waarin elke plooi in het leven met zorg werd gladgestreken.

💭 Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de keuterij, waar het leven eenvoudig was maar vol van karakter. Het is een reuzensprong in de tijd die je niet snel zult vergeten!”