Kinderboerderij en speeltuin

Kinderboerderij bij Ellert en Brammert:

In het hart van het betoverende land van Ellert en Brammert schuilt een wonderlijke plek waar jong en oud zich kunnen onderdompelen in de wereld van de dieren: de kinderboerderij. Hier, te midden van weelderige groene weiden en knusse omgeving, wachten een scala aan dieren op je bezoek.

Van speelse dwergschapen tot ondeugende dwerggeiten, en van gezellige kunekune varkens tot sierlijke Franse hangoor konijnen, elk dier heeft zijn eigen persoonlijkheid en verhaal te vertellen. Terwijl je door de kinderboerderij wandelt, kunnen de kleintjes de dieren voeren en aaien, en ondertussen meer leren over hun gewoontes en karakteristieken.

Een hoogtepunt van de kinderboerderij is het 13-delig kippenverblijf, waar kleurrijke Drentse hoenders hun thuis hebben gevonden. Deze hoenders, zoals vroeger te vinden op de boerenerven van Drenthe, brengen een vleugje nostalgie en geschiedenis naar de kinderboerderij.

En vergeet niet een bezoek te brengen aan de Drentse heideschapen op het middenterrein, vooral in het voorjaar wanneer de lammetjes dartelend rondspringen en het landschap vullen met hun vrolijke geblaat.

Dus kom langs en laat je betoveren door de charme van de kinderboerderij bij Ellert en Brammert, waar avonturen wachten tussen de dieren en waar nieuwe vriendschappen gesmeed worden te midden van het groen.

 

 

Vernieuwde Speeltuin bij Ellert en Brammert:

Op een steenworp afstand van de oude boerenherberg, halverwege het betoverende terrein van Ellert en Brammert, schittert een gloednieuwe speeltuin als een oase van vrolijkheid en avontuur.

In het jaar 2022 werd deze speeltuin met liefde vernieuwd, met als doel om jong en oud een plek te bieden waar ze vrij kunnen spelen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan. Hier kunnen kinderen zich uitleven op de kleurrijke speeltoestellen, van glijbanen tot klimrekken, terwijl ouders genieten van een moment van ontspanning in de schaduw van de oude bomen of op het heerlijke terras van De Oude Drentse Boerenherberg.

Met een lach op hun gezicht en de wind door hun haren, kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van het plezier en de vrijheid van de vernieuwde speeltuin bij Ellert en Brammert. Dus kom langs en laat de magie van het spel je meenemen op een avontuurlijke reis vol gelach en vreugde.