8 en 9 Juni Trekker Show

🌾🚜 Historische Tractoren en Landbouwwerktuigen Show bij Ellert en Brammert 🚜🌾

📅 Datum: Zaterdag 8 en Zondag 9 Juni 2024
🕙 Tijd: 10:00 – 17:00 uur

🌟 Kom en beleef de nostalgische charme van vervlogen tijden tijdens de jaarlijkse Historische Tractoren en Landbouwwerktuigen Show op het terrein van Openluchtmuseum Ellert en Brammert! Dit prachtige evenement, een traditie die teruggaat tot 1987, wordt met trots georganiseerd door de Historische Trekker- en Motorengroep Odoornerveen.

🚜 Op het idyllische middenterrein van ons museum worden meer dan honderd prachtige oude tractoren van verschillende uitvoeringen tentoongesteld, samen met een schat aan historische landbouwwerktuigen. Bewonder de glanzende machines, geniet van boeiende demonstraties en laat je meeslepen door de verhalen uit het verleden.

👨‍👩‍👧‍👦 Ook aan onze jonge bezoekers is gedacht! Voor hen zijn er speciale activiteiten en entertainment om hun interesse in onze agrarische geschiedenis te wekken.

🌿 Op zondag 9 Juni verwelkomen we je tevens op onze Kleine Boerenmarkt, waar lokale ambachtslieden hun beste producten presenteren.

🎟️ Toegang tot dit unieke evenement is inbegrepen bij je entreeticket voor Ellert en Brammert. Mis deze kans niet om een stap terug in de tijd te zetten en de rijke landbouwhistorie van onze regio te ontdekken!

Kom en doe mee aan dit prachtige evenement dat jong en oud samenbrengt om de schoonheid van ons agrarisch erfgoed te vieren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 8 en 9 Juni!